Тел. 0700 14350; 032 243 813; Моб. 0879 550 906, 0899 189 555

Здравейте!   

 

EPS е класически топлоизолация, лесен и ефективен начин за защита и в същото време да се украсяват фасадите на стари или нови сгради. Отлични изолационни способности, лесна инсталация и поддръжка (с ниски инвестиционни разходи) правят системата EPS привлекателен както от техническа гледна точка и от икономическите, осигуряване на всички предимства на топлоизолация с високо качество.

  Системи EPS - СЪСТАВ:

             

Greu Raso Plus лепило- шпакловъчна смес за  лепене и шпакловане на  топлоизолационни плоскости.

ISOLANTE EPS изолационни плоскости F100 - изолационни плочи от експандиран полистирол (EPS), класифицирани в съответствие с европейския стандарт EN 13163.

Pugs - универсален дюбел за механично закрепване на изолационни панели.

Rete Texture Mesh 160g - алкалоустойчива мрежа, отговаряща на най-високите изисквания по отношение на издържливостта и надежността на системата.

Isolante LG - оцветяващ се универсален прайм, подготвителна основа, на база акрилни полимери и кварцов пясък. Изключително ефикасен като подготвителна основа за повърхности, които трябва да бъдат уеднаквени като цвят и като абсорбация, за да ги заздрави и подготви за следващо нанасяне на бои нба водна основа.Наличен в различни гранулометрии, структури и цветове от каталога GreusystemcolorsExterior. 

Lerici - пастообразна мазилка, на база акрилни полимери, готова за употреба. Продуктът има предимствата на изключителна устойчивост на неблагоприятни климатични условия, водоотблъскване, лекота за работа, устойчивост с широк спектър на действие срещу атаки на водорасли, гъби и плесени. Наличен в различни гранулометрии, структури и цветове от каталога GreusystemcolorsExterior.

GreuSil - пастообразна минерална мазилка, на база калиево водно стъкло, готова за употреба. Продуктът отговаря на изискванията на стандарта DIN 18363  и има предимствата на отлично прилепване и спояване към основата ( силикатизация ), водоотблъскване, пропускливост на водни пари и лекота на нанасяне. Наличен в различни гранулометрии, структури и цветове от каталога GreusystemcolorsExterior.

GreuSiloxan Цвят - пастообразна мазилка на база силиконови полимери, готова за употреба. Продуктът дава предимствата на отлична механична устойчивост, отлична пропускливост на водни пари, водонепроницаемост със самопочистващи свойства, еластичност и лекота за работа. Освен това има добра устойчивост с широк спектър на действие срещу атаки на водорасли, гъби и плесени.Наличен в различни гранулометрии, структури и цветове от каталога GreusystemcolorsExterior. 

GreuSilsan - пастообразна мазилка, на база силанизирани силикати, готова за употреба. Продуктът има предимствата на отлично прилепване към основата, много добра пропускливост на водни пари, ниска абсорбация на вода и лекота на нанасяне.Наличен в различни гранулометрии, структури и цветове от каталога GreusystemcolorsExterior. 

 

 

                                                                                      

на страница
Резултати 1 до 9 от 13 общо
1 2

Licata Greutherm EPS

на страница
Резултати 1 до 9 от 13 общо
1 2